Om mig

Idag var jag på stan med en vän och det tog mycket längre tid än väntat men vi hade trevligt i alla fall men blev så trötta! Imorgon bär det av till vfuplatsen igen så jag får göra min sista dag, ska bli så roligt, kan knappt vänta. Jag fick föressten aldrig något besök från Göteborg, det passade inte in i våra respektive tidsplaneringar i slutändan, tråkigt nog. Sen har jag ju gjort sista dagen på första delkursen nu också, ska bara skriva examinationen och en mindre inlämning så är den klar, skönt att allt är på gång!

Nu blir det långt för här kommer lite roliga saker, mycket av det stämmer, men inte allt! Sånhär är jag enligt det kinesiska horoskopet:

Personer födda under Ormens år brukar vara attraktiva, kloka och förtrollande. Ormen kan bli en framgångsrik ambassadör, en medlare eller en begåvad musiker. Ormen en tänkare som också tycker om att leva i rikedom. Ormen älskar böcker, musik, kläder, god mat och vin, och visar stor dragning till de finare sakerna i livet, men all deras elegans och goda smak, leder till att de känner sig spyfärdiga inför tjäckskallar och allt som tyder på dumhet.

En del Ormar kan tala väldigt långsamt, men detta återspeglar inte på något sätt deras sätt att handla eller deras handlingskraft. Det är bara det - att de gillar att fundera över saker, bedöma saker och ta ordentligt ställning. Generellt sett tenderar ormar att vara mycket försiktiga med vad de säger.

Ormar tycker om att kommunicera, i synnerhet vill de delta i intressanta och utmanande samtal. Om samtalen blir repetitiva kommer deras uppmärksamhet snart att vandra bort. Det är nästan omöjligt att hålla kvar deras uppmärksamhet för länge om man talar om triviala vardagliga saker med dem. De föredrar att fokusera på nya, intressanta och evolutionära idéer. Ormen behöver mental stimulering i en konversation eller inom ett förhållande.

I relationer med andra är Ormar possessiva och mycket krävande. Och samtidigt, ser dem på sina partner med en viss misstro. De kommer aldrig att förlåta någon som bryter ett löfte. De är också benägna att vara neurotiska, även paranoida.

Ormar har en särskild talang som ger dem möjlighet att bedöma situationen korrekt. De är uppmärksamma på nya möjligheter: när de har en idé om vad man ska göra och hur man gör det, kommer de att tillämpa det. Ormen känner sig hemma i alla sociala situationer, de kan anpassa sig och konversera på alla nivåer. I kinesisk astrologi anser man att ormen är självsäker, driven, fokuserad och villig att lyssna på någon annans uppfattning, men inte nödvändigtvis ta det "ombord". Ormen vägrar att lyssna på konstruktiva råd, är intelligent och envis. De värdesätter deras privatliv och många ormar har en mörk hemlighet.

Även om det är svårt för dessa människor att ta råd, är de tålmodiga och kan visa sympati med andra när det gäller att ge en hjälpande hand, och deras förmåga att se ett problem från flera olika vinklar är mycket användbar. När de står inför ett dilemma, agerar de snabbt och med övertygelse, eftersom de tror intensivt på vad de gör och ödslar sällan tid eller energi på projekt som saknar en god potential. Ormen kan hantera dåliga nyheter och otur med stor självsäkerhet.

I vardagen vet ormarna exakt hur man kan utnyttja både människor och situationens makt för att dra egna fördelar. Ormens färg är rött och årstiden är våren. Den bästa partnern för att Ormen kommer att vara den pålitliga Buffeln, Tuppen eller Draken. Ormar kan också passa bra ihop med den envisa råttan.


Årshoroskop 2010:
Ormen gillar att göra långsamma och säkra framsteg och Tigerns år kommer att leda till oväntade utvecklingar. Ormar behöver anpassa sig och hålla takten. Inom yrkeslivet kommer ormen att möta en hel del konkurrens och måste därför hålla sig på toppen och styra spelet för att de ska kunna göra några som helst framsteg. Ormen behöver söka råd från dem som kan hjälpa till i stället för att agera självständigt. Team arbete  lönar sig under 2010. Rätt hantering av ekonomiska tillgångar och planering, lönar sig också. Att spendera tid med nära och kära är avkopplande liksom en välförtjänt semester. Perioden februari-april är gynnsamma för yrkeslivet. Under den här perioden kommer flest framsteg att göras. Perioden mellan juli och december är gynnsamma månader för kärlekslivet. Nu kan ormen hitta rätt partner. Resorna prioriteras under mars samt juni-augusti, som även är roliga månader. Ormar kan vara blyga och en del kan vara ensamvargar, men tigerns år kommer att försäkra att ormar får ta del av det lycka som alstras ur socialt samspel.

Du har kämpat på bra om du orkat läsa allt, cred till dig!
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback