Nu och imorgon

Imorgon åker stygnen, jag kan knappt vänta.. Men jag kanske väntar mig för mycket? Jag har fått för mig att så fort stygnen åker så kommer det strama mindre och jag kommer kunna sitta och allt kommer bli bra. Men trots allt så tror jag att jag kommer vara lagom öm och ha ont efteråt.

Alla pratar om att leva i nuet så nu skriver jag om vad jag gör nu; nyser och kollar på NCIS. Vi fick inget gjort idag heller, vi sov middag en stund för länge. Hur ska vi kunna ha allt städat i rimlig ordning? Vi har dessutom en hyresvärd som ska komma och kolla "i veckan" (sa hon i måndags) för att vi ska ta över kontraktet på lägenheten. Det är onsdag idag så jag tror hon kommer imorgon, vem vill gå på koll på långfredag?

Men imorgon ska jag försöka mera, ska åtminstone diska. Jag kanske gör det innan jag lägger mig inatt.. Vi får se.
Men nu orkar jag inte skriva mera, får ont i ena armen av att halvligga över ena soffarmstödet. Knasig position anser jag.

//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon

Nu är det morgon igen, ska ringa efter läkarintyg sen, IGEN..
I övrigt ska jag ringa ganska mycket idag, men inte förrän vid 10, ska ringa mary kay samtal.
Gosegrisen vaknar väl ganska snart också, han har ju ett jobb att gå till men det är så fuskigt att han har flex, det vill jag också kunna ha på uni. Och på alla jobb.

Annars ska jag inte göra mer än nödvändigt idag, stygnen ska ju bort imorgon och tills dess ska jag ha lugna gatan tänkte jag. Inte springa runt på en massa onödigt som att gå till affären bara för att det är roligt att spendera pengarna utan för att jag vet att jag ska ha något.

Jag hoppas på en bra dag för dig, för det ska jag ha!
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

nocturnal

Ja, jag har upptäckt att jag är nocturnal, en nattvarelse. Min hjärna funkar bäst på natten och jag har lättare att vara vaken på natten än på dagen, oavsett hur sent eller tidigt jag lagt mig och gått upp. Jag har försökt anpassa mig till denna normala värld där man sover sina 8 timmar på natten och är vaken på dagen. Men faktiskt, sover jag från 23.00-7.00 så kommer jag knappt upp och är trött hela dagen fram till 17 och jag har svårt att somna vid 23 igen. Men jag kan vara produktiv och vaken fram till 7 morgonen därpå i stället.

Men när jag har långledigt så sover jag gärna mellan 8.00-16.00 och kan hålla den dygnsrytmen, äta när jag går upp vid 16, sedan vid 23 och även på morgonen innan jag sover. Jag är så utvilad när jag vaknar och jag tar in information bättre så varför ska jag låna 300 000 för att läsa på universitet för att sedan kunna ha ett dagjobb? Har jag tur så kan jag ordna så jag kan sova när jag kommer hem och gå upp medan det fortfarande är natt. Det hade helt klart varit en bra idé.

Men nu får jag nöja mig med att sova dåligt, drömma fåtal nätter och knappt fatta nåt innan jag läst det tre gånger. Hur gör du för att det ska funka och vilken dygnsrytm har du?

/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Goddagens herr och fru..

Nu har jag också en blogg, som alla andra. Varför? Jo, jag kände att vissa saker vill jag att andra ska kunna läsa om, lite tokigheter och funderingar.
Jag kommer inte lova att jag kommer uppdatera flera gånger om dagen jämt och jag lovar inte att ni håller med om vad jag tycker. Men jag kan lova att jag tänker skriva vad jag tycker och om jag kan skriva varför så gör jag nog det med.
Men det kommer bli mycket ovettigt om mig och min omvärld, ska bli roligt att se vilka som intresserar sig för det, om någon.

Trevligt att träffas.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()