Dygnsrytm

Nu har jag återigen skapat fel dygnsrytm, och helt fel dag att göra det på var det. När jag kom hem idag var jag så trött och tänkte sova någon timme, 'någon timme' blev 7 timmar. Visst är det bra att jag sover men varför ska jag bestämt göra det på fel tid och dag. Imorgon ska jag nämligen vara på uni och redovisa mellan 9 och 13 och sedan ska jag iväg med mamma till bergvik när hon slutat. Sen har jag en kompis som kommer förbi på kvällen som jag inte sett på hur länge som helst så då vill jag gärna vara vaken. Men hur ska jag kunna vara vettigt vaken när jag mest troligt bara vill sova då? Kankse kan hinna med att sova mellan uni och att mamma kommer men det känns också si sådär eftersom jag då fortsätter med denna ovana att sova på fel tid.

Sen har jag åter igen denna känsla av att jag är bortglömd och bortkastad. Mitt ex startade en blogg innan han gjorde slut, som jag inte vet något om. Där ser jag i ett tidigt inlägg indikationer på åt vilket håll det var påväg, men det hade jag inte gjort då. Jag känner fortfarande att jag vill vara en del av hans liv som gör honom glad men det kommer inte vara så, och var inte så innan heller, vilket gör mig ledsen. Men det är klart, om jag fokuserade mer på mig själv och det jag gör så kanske det inte skulle spela någon som helst roll. Men vad ska jag göra när jag har dessa känslostormar och alla andra sover eller inte har tid?

Om vi återgår till mig och mitt liv så gör jag framsteg också, inte bara baksteg. Mitt jobb med att ta trapporna går bättre men det är fortfarande kämpigt och ibland är jag påväg in i hissen men kommer på när jag tar i dörren att jag ju skulle använda mina ben i stället. Jag vet inte om det är trapporna som gör det eller om det är att jag äter mindre eller en kombination av medvetenhet om vad jag äter och att jag tar mig fram för egen maskin mer som gör det men jag har faktiskt blivit lite mindre! Jag börjar upptäcka att vissa av byxorna sitter lösare och sen att jag känner mig lika stor är ju en annan sak, men det ger faktiska resultat. För att hålla koll själv så mäter jag min omkrets med hjälp av måttband en gång i månaden. Min vikt är ju inte mitt fokus utan jag vill ner i storlek. Ska bli spännande att se nästa månads resultat!

Jag tror förresten ni satte rekord igår, 15 läsare har jag nog aldrig haft förut och jag förstår inte vad som kan vara så intressant med att läsa om lilla mig ;) Nu blir det att diska och laga lunch, sedan promenad och frukost. Då börjar jag i alla fall bra!
/Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback