Hopplöst

Hur svårt ska det vara att få en lägenhet? har letat och sökt i två månader nu men inget. Jag tror det har att göra med att jag vill bo så jag kan gå till jobbet och ha en låg hyra. Men jag har inga problem med att ha en liten lägenhet, bara den ligger centralt så jag kan gå till jobbet. Ettan jag kollade på i måndags gick till någon annan, om det inte framgick.

Stub ska höra av sig inom 2 veckor också, men då måste jag ta det jag får för att veta att jag får ett boende, men jag kan i så fall hamna vart som helst i vilken typ av boende som helst. Jag gillar inte detta, men då är det inte den lättaste tiden att hitta lägenheter heller.

Nåja, jag bor inte i en resväska och sover på en parkbänk i alla fall. Men jag vill så gärna ha något eget, blir galen av att inte få bo själv, att inte få packa upp mina grejjer och bestämma hur jag ska ha dom. Jag får men jag vill inte för att jag vill inte behöva packa ner allt sen igen, jag vill packa upp och inte behöva packa på ett år. Självklart är det billigare att bo hos mamma men jag vill inte, jag vill bo själv. Så frustrerande.

Tillbaka till letandet.
/Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppas..

Min dygnsrytm har blivit störd igen, gå upp vid 11 verkar inte ens att tänka på. Men vad ska man vänta sig när man är uppe hela nätterna, har inte sovit något alls inatt till exempel..

I måndags var jag på en lägenhetsvisning, en liten etta men i ett charmigt hus och söt var den. Samma eftermiddag ringde jag och sa att jag ville ha den och dom skulle återkomma idag eller imorgon, jag hoppas på idag så jag vet! Jag vet hur jag vill lösa nästan allt, men då spårar jag alltid ur när jag ser en möjlighet, det är alltid samma sak. När jag började fundera på katt så var jag samma kväll ute på blocket och tittade på katter och på diverse nätsidor med kattgrejjer och tradera för klösträd. Samma sak har jag gjort nu; kollat vilka möbler jag skulle vilja ha i lägenheten och i vilka färger och hur man kan lösa "problemet" med att ha så lite utrymme..

Inte bra på något sätt kan jag tala om, jag blir så mycket mer besviken om det inte blir som jag vill då. Som om dom ringer idag och säger att dom väljer att inte hyra ut till mig. Det suger i så fall. Jag kan säkert hitta något bättre men jag vill så gärna ha ett eget place nu, vill börja inreda och göra det till mitt.

Senare idag ska jag baka bröd har jag lovat, men först blir det en dusch och att ta bort nagellacket. Vill inte baka med det..
/Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag..

Idag har jag gått upp i tid igen (Vid 11)! Det blev Hem till gården som vanligt och sen duschade jag, satte mig ute i solen med soduko och spotify. Efter någon timme pratade jag med en vän och jag lånade sen mammas cykel och tog en sväng till vännen. Hon har en så söt katt, Turbo heter han =) En gråtigrerad korthårig kattpojke på ca 1 år har jag för mig, men han fiser =P

När jag kom hem lagade jag till quornfärs att ha till pastan som hade lagts undan till mig i kylen från när dom andra åt. Det blev lyckat, kryddade färsen med olika saker och det funkade super =D Råkade bränna den lite på slutet men helt ok ändå..

Jag har sökt en till lägenhet idag men också fått avslag på tre stycken, känns nästan hopplöst att hitta nägot nu. Jag har sökt och letat så mycket men lyckligtvis har jag ett erbjudande från STUB inom tre veckor, det är åtminstone skönt. Men det är bara att fortsätta kämpa, det kommer något så småningom.. Lön imorgon, härligt =D

//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Småkryp

Idag har jag varit duktig och först gått upp i tid (vid 11), sedan ätit en ordentlig brunch och kollat på Hem till gården. Efter den fina uppstarten kollade jag lite på Oprah och tjatade på mamma att hon skulle stänga av datorn så vi kunde komma oss ut i rabatten för att minska på ogräset vilket hon tjatat om i ett par dagar. När vi väl kom ut så fick jag diverse kryp på mig, ni som vet hur jag är vet också att kryp överhuvudtaget inte är min starka sida men då ska ni veta att kryp som bits gillar jag mindre än "vanliga" kryp! Jag råkade hitta svartmyrornas äggförvaring när jag drog i ogräset och dom anföll mig, nog för att det bara nyps lite men jag vill inte ha dom på mig alls.. Jag är lite fånig men jag är sån.

Tillslut tog jag ut mina tomatplantor ur det alldeles för lilla växthuset och satte dom i rabatten, paprikan och melonplantorna fick vara kvar i fukten och värmen ett tag till. Men då kom det stora flugor som bet mig, och det var inte bromsar, något mellanting. Äckligt! Sedan satte jag mig på altanen med min soduko tidning och försökte låtsas som om att krypen inte fanns, det funkade väl i fem minuter. Hux flux var det handlingsdags så jag körde, även denna gång utan att skapa någon olycka, till och från affären. Dock har bromsarna fram behov av att bytas, slår så hemskt i dom.. Sen blev det mat, efter det House, glass och kattmys! Mamma fick en dvd-box med House av min syster bestående av 6 skivor á 4 avsnitt, 34 avsnitt alltså, vi såg på 8 st ikväll.

Jag vill verkligen hitta någonstans att bo nu, jag vill ha något eget att inreda, pyssla med, bo i och ta hand om. Men hittar jag något? Nä! Jag vill få 10 olika erbjudanden imorgon så jag kan välja och vraka men icke.. Har pratat med STUB nu i alla fall så får vi se vad dom hittar, nackdelen är att jag gärna vill bo så jag kan gå till jobbet, alltså inte krp. Önska mig lycka till! Kan behövas känns det som..

//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka hos mamma, glömde lösenordet hit när jag var i Kungshamn så då blev det ju såklart inga rader därifrån.

Om vi börjar från början så gick resan bra, jag var så otroligt trött bara! När jag kom fram så blev jag mött av mina kollegor jag skulle jobba med och vi åkte till lägenheten som jag skulle spendera 2,5 v i. Det var en mysig lägenhet med ljus inredning, båtar och ett ordentligt kök, en ganska stor tvåa var det. Jag trivdes fint i den lägenheten utom när det kom in kryp genom springan i ytterdörren. Jag gillar inte kryp.

På kvällen jobbade jag på ett ställe som heter Baden, det har några år på nacken och är stort. Men det var som gamla Arena här i stan, massa 18 åringar som gjorde det som föll dom in och inte fattade något. Det var där jag gjorde alla mina pass utom två, dvs. 11 pass på Baden och jag gjorde 2 pass på Hamnen 4 på Smögen. Hamnen 4 var ett härligt ställe både att jobba på och gå ut på, härlig personal och lite mer vettiga människor.

Torsdagen andra veckan i Kungshamn när jag och kollegan kom och skulle plocka upp markerna så var alla marker, utom 58st tior, borta! Då hade någon tagit sig in på Baden, hittat nyckeln till skåpet, låst upp skåpet, tagit markerna, låst skåpet igen och lämnat nyckeln på rätt ställe. Inget annat saknades. Det blev bara ett bord den kvällen då jag fick låna marker från bordet på Hamnen 4.

Vidare så var det lite lustiga rutiner på Baden men det finns det väl lite överallt, däremot hade jag en högtalare rakt över bordet så jag var verkligen tvingad att ha öronproppar. Jag fick nöja mig med såna gula i skumgummi då jag lämnat dom ordentliga hemma, jag brukar ju inte behöva dom så ofta, det trodde jag inte att jag skulle göra i Kungshamn heller men ack så fel jag hade. Tjejerna jag bodde med var riktiga partypinglor, jättehärliga verkligen. Jag hade velat semestra där med dom, det hade varit så roligt. Men jag fick nöja mig med två veckor.

Resan tillbaka gick också väldigt bra, lite varmt på tåget bara (bussen hade AC, skönt!) men jag kom av och på där jag skulle. Det var så skönt att träffa älsklingen igen, jag saknade honom så mycket när jag var borta. Igår kom jag hem till mamma igen, letar lägenhet för fullt så jag slipper åka så långt för att jobba. Men det känns som att det är på gång!

I helgen jobbar jag på Harrys, där ska jag pröva mina monsterklackar, och på Score. Ska bli trevligt att jobba på ställen där man vet hur det funkar och man känner igen spelarna =)

That's it for now..
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()