Äntligen Fredag

Äntligen fredag, gjort den ständigt återkommande quizen till nuvarande kurs, mina resultat ser nu ut som följer; vg, g, vg, vg. Så jag är ändå relativt konsekvent betygsmässigt men läsandet är inte lika konstant. Inte i den boken i alla fall, gillar den inte alls. Men denna vecka gjorde jag inga testquiz innan det riktiga, kunde kanske fått en ännu högre poäng då. Men jag är glad så länge jag får godkänt på dom då det krävs för att få godkänt i kursen.

En annan sak, mer ovanlig företeelse, är att jag fått post idag. Javisst! Från Cherry. Nu har jag äntligen Cherrykortet jag väntat på! Men nog väntade jag mig mer än en gul inplastad pappersbit. Men jag är väl sån, glamouriserar allt. Jag har nog inte riktigt fattat att man får betala massa, massa, massa pengar för lite fina saker. Varför ska det vara så? Jag vill ju faktiskt ha fina saker omkring mig, men om man inte gör dom själv så blir det dyrt..

I onsdags var det dags att konstatera att jag och älsklingen stått ut med varandra i 1 år och 10 månader, och se vad vi kunde göra för att stå ut längre ^^ Nå, vi pratade i alla fall om hur vi ska trivas ännu bättre med varandra. Jag tror vi kom med några bra idéer.

Ikväll blir det lite festande, vi ska spela kubb kl 15 men sedan blir det födelsedagsfirande och valborgsfirande i ett. Ikväll jobbar jag inte! Imorgon däremot ska jag ut och ta alla pengar ^^ Skämt å sido så ska jag åtminstone ha roligt imorgon, sen om det medför alla spelarnas pengar så är det enkom ett plus. Jag gillar mitt jobb och det är därför jag jobbar kvar, jag tycker att det är roligt att jobba bakom bordet och träffa nya människor. Självklart finns det "muppar" överallt men dom roliga människorna väger upp det. I alla fall för mig. Men självklart hoppas jag på ett bra avslut på denna månad, jag vill ha ganska många pengar i maj eftersom jag får lägre studiemedel då =)

Men jag ser fram emot ikväll, det blir lite alkohol, med trevliga människor och sen att vädret inte riktigt är på topp (just nu i alla fall) är väl inte hela världen..
Vad ska du göra under helgen?
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frön, mat och dörr

Igår satte jag frön, får se om det blir något av dom bara =) Det är tomat (grön, röd och gul), paprika, cantaloupe- och honungsmelon som finns i dessa små burkar. Dom står ljust och har fuktig jord och lite små andningshål i plasten. Jag hoppas något kommer upp i alla fall, vill plantera de frantida små växterna i större krukor och ta hand om dom och se dom växa. Men det är första gången jag sätter något själv, annars har jag bara köpt färdiga växter, men detta är helt annat! Jag är inte helt säker på om det går över huvudtaget men om man inte provar så får man inte veta!

hoppas!

Dessutom åt jag gott igår också, innan vi påbörjade projekt sätta ihop IKEA grej tillsammans jag och sambon. Man kan bli så frustrerad när man bygger IKEA saker så det behövs energi! Blev en salladsmix (säsongsmix från konsum) med quornfärs, paprika, gurka, alfalfagroddar, stekt bröd (därav de svarta prickarna på brödbitarna) och en mix av kebabsås och sötsur sås.



Sedan var det dags för IKEA projektet. Det skulle bli en garderobsdörr av två till våran gigantiska garderob, med matt aluminiumram och svarta/mörkgrå glasskivor. Det började bra med halva ramen men det gnisslade lite i både mig och sambon när skivorna sskulle i, det var lite krångel med att få i skivorna i listen på rätt sätt och sedan att få på resten av ramen. IKEA är inte bra att bygga med sin partner om man inte jobbar på samma sätt, vi är något olika. Slutresultatet ser i alla fall ut på detta vis, det är insidan upp så klart, undrar hur länge den ligger på golvet innan den kommer upp.

dörr till garderoben

Igår blev alltså mycket gjort, men inte av det jag måste göra så klart. Har en del att läsa idag och imorgon och jag måste skriva klart en rapport som jag släpar med, samt göra en powerpoint presentation. Allt detta innan nästa vecka. Helgen kommer vara allt annat än avslappning.

Hoppas du gör något roligt av din helg!
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skönt!

Nu var quizen avklarad.
Jag tror inte det är hälsosamt att hålla på med detta, detta är tredje torsdagen som jag sitter sent och läser en kursbok på engelska med allt för stora blad och allt för liten och svår text. Kan inte vara bra för hälsan. Men när ska jag annars göra det? Jag har annat att läsa också och jag vet att om jag ska traggla mig igenom den boken så måste jag ha avsatt minst en timme för fem-tio sidor, och oftast ska vi läsa 40 sidor. Då tar läsningen alltså minst 4 tim och dessutom tillkommer att kolla upp ord och sånt som jag inte vet översättning på. Quizen är trots allt på svenska och boken på engelska.

Och visst, jag ska plugga 40 tim i veckan iom. att det ska vara en heltidssysselsättning, men ofta behöver jag läsa om boken och då är bara boken minst nio timmar och sen har vi ju andra böcker också, plus mycket schemalagd tid på universitetet. Även om inte många vet det så har jag annat att göra än att sitta med näsan i böcker dag ut och dag in.. Men det kanske är så det ska vara på universitetet. Men jag känner at ibland hade jag velat ha mer mig tid och mindre måste tid. Alltså mindre tid då jag måste göra saker och mer tid för det jag vill göra. Mer pengar också för den delen.

På tal om pengar vet jag inte riktigt än hur jag ska klara sommaren, blir väl skatteåterbäringen som får rädda mig kanske. Och lönen, som skulle kommit idag, var det tydligen strul med så den vet jag inte när jag får. Inte mycket pengar det handlar om men ändå!

Nu ska jag tillbaka till böckernas värld, men nu en lättare variant, Plan B 3.0. den är på svenska och går nog inte riktigt lika segt att läsa.
Ha det!
/Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt tema

Helt supernöjd med mitt nya tema, blev lite nedslagen förra veckan när jag kom på att jag måste kunna html för att få min blogg att se ut på ett vettigt sätt. Jag frågade sambon som kan sånt men han tyckte att jag gott kunde lära mig tillräckligt själv för att ändra, jag tänkte "no way.." så jag googlade fram en snygg design, hittade denna på Blogghjälp, är som sagt väldigt nöjd.

AWSOME!
//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vojne

Hoff, mycket på samma gång.
I natt ska jag läsa en bok, Plan B 3.0, har missat att läsa den tidigare och måste nu.

Jag slutade tidigt idag och tog en sväng förbi ICA, behövde lunch.
Jag köpte "medelhavsdallad" (färdig sallad i påse á la ICA), ekologiska vilda tomater (såg väldigt intressanta ut för övrigt!), gurka, paprika, cantaloupe melon och en brödbit. Det blev en underbar stor sallad av detta som såg ut på detta vis:



Därefter plockade jag lite i köket, diskade lite och tittade på top model (repris, säsong 11). Jag hann såklart även med att kolla till min farm på facebook. Efter top model tänkte jag ta en liten lur och i alla fall ha lite energi för boken men så blev det inte, sambon ringde för att han var påväg hem och då var det bara att gå upp.

Efter han kommit hem fortsatte jag diska det som var kvar, funderade på mat idag och vi kom gemensamt fram till splittrad måltid. Han gjorde snabbmakaroner och köttbullar (som han hade ketchup och ost till, nyttigt! Inte..) medan jag utökade min sallad med en burk majs och lite quinoa som jag kokade upp, unnade mig även lite sötsur sås och kebabsås på maten. Överlag en väldigt god middag!



Jag sparadee på fröna från melonen, paprikan och tomaterna också, tänkte att jag skulle prova att så dom och se vad det blir, tänkte leta upp lämplig jord på fredag. Skulle vara roligt om mina växter överlevde någon gång så jag vill se om mina egenodlade passar mig bättre än köpes. Men jag satsar inte på någon skörd av dessa små växter, bara som prydnad med andra ord. Nu ligger dom på tork på hushållspapper i köket och inväntar sådd.

Ha det fint så länge!
/Sanna

Permalink Mat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Boyaah

Gjort en muntlig redovisning idag, mycket nöjd med den. Dessutom har jag gjort och lämnat in en uppgift. Skulle göra diagram (ett stapel och ett cirkel) över befolkningsmängd och sånt i exel, nu har ju jag bara openoffice men det gick superbra ändå. Tog en liten stund innan jag listade ut hur jag skulle få med allt på rätt plats men till slut blev det bra, hoppas bara hon som bedömer blir nöjd.

I övrigt så ska jag försöka läsa idag, imorgon ska vi ses i studiegruppen och göra den förgrymmade begreppskartan innan föreläsningen, inte det roligase att göra en onsdagsmorgon men det får göras roligt. Jag har ju i alla fall sällskap av härliga människor. Jag är så glad att min studiegrupp är så bra, vi kompletterar varandra bra och har ganska liknande tankar men inte för lika så det blir ändå nya synsätt, fast utan att man behöver bli ovänner, så känns det för mig i alla fall.

Ska bli skönt att vara av med det dock, måste ju göra de två sista uppgifterna i förra kursen också, har gjort hälften av en men det andra får jag väl ta en uppesittarnatt för, nattaktiv som jag är.

Nåja, nu blir det mat, ingen av oss här hemma orkade laga så vi tog fram matlådor att äta av i stället, första kycklingen på länge för min del.
Ha det!
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Idag har det varit en typisk dag av förvirring. Jag blev informerad i förra veckan om att min studiegrupp skulle redovisa ett kapitel ur en bok muntligt och att jag och två till skulle ta delkapitel 3. Trodde jag ja.. Det visade sig imorse (då jag skulle läst vårt kapitel lite mer noga) att jag skulle läst delkapitel 1. Ibland känner jag att jag bara inte hänger med i alla andras tempo och det är synd för jag är rädd att jag ska ses som nonchalant och självisk när jag går i mitt eget tempo. Däremot mår jag inte bra av ett för snabbt tempo och det är då det blir fel. Jag har försökt göra mycket under kort tid nu och blivit frustrerad utan att kunna avreagera mig eftersom jag inte ska börja träna innan jag är helt läkt. Det hade varit optimalt med en säck att slå på, sådär när man kommer hem och är ensam och ingen tittar på hur man slår eller frågar varför. Man får slå på så mycket man vill.

Detta med att avreagera sig är ett stort problem i min värld just nu, om jag inte gör det fysiskt så kommer det ut verbalt i stället, ofta går det ut över min sambo som absolut inte har någon skuld i detta. Men det är enkelt för min kropp att göra sig av med det negativa på det viset. Måste börja träna något!

Idag blev det bananer till frukost, till lunch åt jag tomat, morot, alfalfagroddar och nötter och till middag blev det quinoa, morötter, alfalfagroddar och tomat. Nedan visas middagen..



Men nu är det CSI på tv så jag ska bänka mig där.
Ha det bra allesammans!
//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frukost

Frukostfrukost

Stjärnfrukt, apelsin och banan tillsammans med lite pistachenötter blev en god frukost idag. Även om det var likt gårdagen så går det inte så fort för mig att lessna på det =) Grönt te till, försöker bryta vanan med kaffe som det varma på morgonen.

Ska äta, göra quiz och sedan gå till Sats för att höra om passande medlemskap, om det finns något. Ser fram mot detta!
/Sanna

Permalink Mat Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bild på frukosten

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grönt te och groddar

Igår fick jag en del gjort i alla fall, diskade och sen gick jag en sväng på stan. Jag hittade ekologiskt grönt te på Ekolea och lite annat som egentligen var onödigt men det var rea =) Jag bjöd sambon på bra skogsstrumpor också inför vinterns krigande. Sen lämnade jag det jag köpt på stan i princip innanför dörren och gick till konsum där jag inhandlade frukt och grönt, samt en del frön. Jag började grodda alfalfa igår, ser lovande ut.

Efter allt detta följde jag med några bekanta till Woolpack, där var det quiz och vi kom inte sist i alla fall, tvåa eller trea blev vi, jag var ute och rökte när vinnarna annonserades så jag hängde inte riktigt med. Efter ett par öl gick vi vidare till Tempel bar där jag träffade ännu mer nya och trevliga människor och vi mest bara pratade massa.

Jag kanske börjar träna med en kompis på Sats, vi pratade om det igår och jag tror det hade varit bra för mig, dels att träna så klart men även att jag har någon med mig som vet hur man gör.. Eller snarare att jag följer med någon som vet hur man gör. För jag har ju inte aktivt varit på gym så mycket, och ni som känner mig vet att jag inte riktigt har insett att det är roligt. Men jag tror att om jag går dit med ett kortsiktigt och ett mer långsiktigt mål så kan jag tycka att det är jätteroligt och faktiskt, hör och häpna, få en kick av att vara där! Jag måste bara hitta det långsiktiga målet, det korta vet jag redan och det handlar om ekonomin. Jag vill inte behöva köpa en hel garderob med nya kläder, dyrt!

Idag har jag ätit frukost bestående av apelsin, stjärnfrukt och banan, till detta det nya gröna teet som var helt okej. Lite svagt i smaken men jag kan ju bara jämföra med "vanligt" te på påse som för mig brukar bli beskt och vanligt, svart, löste som jag älskar.

Nu ska jag duscha och kolla om vågen är en vän eller fiende idag.
Ikväll är det personalmöte också, ska bli trevligt =)
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vårsolen är härlig

Nu känns det som att våren är här, med allt vad det innebär.
Tog första picknicken ute i solen med sambon och vänner idag, så mysigt och trevligt så det inte finns! Men tyvärr så kom vi ut så sent att vi bara hann sitta en halvtimme eller så innan det blev kyligt, vi satt trots allt vid vattnet. Vi hade hittat en bra plats i viken med sjöutsikt och drack kaffe (eller dricka, beror på smak), pratade, åt en munsbit och några kakor och bullar blev det med. Nackdelen med våren är att jag måste till apoteket oftare, pollenallergi är inte det roligaste att ha. Jag hade i all fall helst varit utan.

Tidigare idag var jag på universitetet för en föreläsning om matproduktion, egentligen skulle jag träffat studiegruppen kl 9 men det hade jag på något sätt inte alls uppfattat, medan alla andra gjort det. Jag känner mig som en dålig lagspelare just nu, jag glömmer saker som kan vara viktiga för andra och jag har inte orkat ta mig an disken varken idag eller igår så nu har vi inga tallrikar som är rena. Vart är jag egentligen påväg?

Jag hoppas min nya kosthållning hjälper mig att ändra på detta. Att jag får mer energi och att jag framförallt minns bättre. Igår blev det bananer, vindruvor och päron till frukost, förmiddags mellanmål med ett päron och lunch av frysta grönsaker (jag värmde dom innan jag åt dom) och qourn med en skvätt chilisås och middagen fick bli en upprepning av lunchen. Det är trots allt inte kul att laga mat med halva köksbänken full i disk. Idag hann jag inte med frukost tyvärr, jag gör mitt bästa för att f i mig den men inte alltid som det hinns med. Till lunch åt jag wraps med qourn, frust broccoliblandning, majs och gurka, samt en skvätt chilisås där med. Middagen ägde rum på picknicken med en kycklingwrap så jag åt en liten bit kött idag, dessutom var det kycklingröra dom satt i wrapen så det var nog massa annat onyttigt med men dom hade inte något bättre på konsum, drack så klart vatten till maten. Till efterrätt blev det lite kakor och kaffe.

Vanligtvis blir jag sugen på att tugga och knapra på något vid 22-23 på kvällen, idag har jag inte blivit det men jag brukar. Jag har anordnat en snackskål där jag har pistachenötter med skal och mandlar så jag har något som inte är lika illa som godis att knapra på.
Nu ska jag sätta mig med en kursbok och försöka komma igenom i alla fall ett halft kapitel, sov 4 timmar på dagen idag så det borde finnas lite energi i alla fall.

Imorgon ska jag diska allt.
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sakta men säkert, qourn idag

Idag använde vi qourn-färs i stället för köttfärs till tacosen. Jag är glad att sambon inte avskydde det utan faktiskt tyckte att det var helt okej! Frukost var bananer, vindruvor, miniapelsiner och päron. Under dagen har jag även njutit av en kanna apelsinvatten.

Ja, jag håller på att vänja av kroppen från kött. Inte så mycket för att jag tycker att hela köttindustrin är hemsk, även om den är det, utan för att det inte finns någon egentlig mening med att äta kött. Och när jag ändå är igång så kan jag ta bort mjölkprodukter också, dom äter jag ändå inte så mycket så det blir ingen match!
Jag kommer inte förbjuda mig själv på något sätt att äta kött men jag känner i nuläget lite avsmak för det i och med att det gör så mycket med kroppen. Frukt och grönt till frukost och till lunch men då även en macka och till middag grönt, bönor och linser.

sen är ju något av det bästa jag vet nötter, jag vill ha nötter i massor. Och coctailtomater! Så det kommer mitt "godis" bestå av, varför inte äta det jag alltid tycker är supergott i ställer för att äta sockerbomber som jag lessnar på och mår illa av?
Grunden till att jag ens började fundera kring detta var såklart min storlek, jag trivs inte med min kropp så som den ser ut idag. Men det var även att jag inte vill hålla på och vara sjuk jämt! Jag vill få upp immunförsvaret igen och jag ska inom kort göra en ny ordentlig ansats att sluta röka och dricka kaffe. Jag vill sluta ha en massa gifter i kroppen och jag är less på att vara så trött och trasig.

Önska mig lycka till, kan behövas!
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya skor?

Trevlig kväll på Pitchers ikväll, hade trevliga spelare men det var inte många ute överhuvudtaget ikväll. Inte mycket pengar in men ändå trevligt. Imorron får ni se på andra bullar, sitter på Harrys på övervåningen imorgon! Jag har inte varit där på ett tag nu, hade behövt högre skor när jag ska jobba där! Borden är så höga och jag är så kort.. Hur ska detta gå? Ja, som det alltid gått innan såklart men jag funderar på att köpa högre skor att jobba i. Det är inte alltid lätt för oss små när världen är byggd för långa människor.

Men sisådär 10 cm eller mer borde göra susen. Dom jag har nu är 8 cm höga, så kanske 11 cm skulle vara bättre. Centimetrar gör stor skillnad! Någon som vet bra skor att kolla på för att stå upp i under 5 timmar som ändå är 10 cm eller mer?

/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kan!

Känns bra, hade ett tidsbegränsat "prov" idag.
12 flervalsfrågor som skulle besvaras på 9 min om klimatförändringar.
Jag fick 11 rätt och därmed högsta betyg som är VG, gränsen för G är 50% rätt och det är 75% för VG. Känns super att börja en kurs på detta vis!
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Urk

Fan. Jag hade precis förlikat mig med att min fd. hund hade det bra ute på landet och att jag gjorde rätt i att omplacera honom. Det var ett år sedan han flyttade från mig när jag flyttade från mamma och visst har det funkat bra i hans nya hem, på alla punkter utom en. Det är ett barnbarn som han inte kommer överens med och nu har det gått så långt att föräldrarna till barnet inte vill hälsa på om hunden är där, detta leder till bekymmer som ni säkert förstår.

Min mamma hade kunnat ta hand om hunden när dom ska hälsa på men ingen längre tid än en vecka eller två. Men hur skulle det bli om hundens nuvarande ägare behövde hundvakt och mamma inte var hemma?! Jag kan inte ta honom pga. att jag dels inte aktiverar honom nog och dels för att han är en spets och skäller lite väl mycket för vad som går i lägenheten jag bor.

Så frågan är då om han kommer avlivas eller omplaceras igen. jag hade så gärna viljat kunna ta honom tillbaka men det funkar inte i mitt liv just nu, jag har en sambo som inte vill ha djur att ta ansvar för och jag kan inte vara hemma så mycket som det krävs. Hade varit skillnad om jag hade ett jobb och inte pluggade. Hade jag haft ett heltidsjobb nattetid hade det ev. funkat bättre. Men nu har jag inte det. Jag jobbar dels kväll och helg men sen pluggar jag också. Men jag kanske bara inbillar mig att det skulle gå. Jag gillar inte alls vart detta är påväg..

Ska jobba ikväll, det gör mig i alla fall lite gladare men jag hade så gärna tagit tillbaka honom om det hade gått.
Känner mig skyldig till att det blivit såhär fast jag kanske inte borde..?

Ska försöka äta
/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slö dag

Idag har dagen flugit iväg, blev film och onyttigheter. Kollat på Idiocracy, Grandma's boy och 2012 hos en kompis med massa folk och har ätit kebab och godis. Inte bästa sättet att gå ner i storlek på tror jag. Men vi hade trevligt i alla fall, det är väl det som räknas?! Nu är det vanlig tv som gäller, bara väntar på att reklamen ska ta slut. Glad påsk och trevlig kväll på er =D

/Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gott och blandat

Det blev lite blandat idag. Jag var och grillade mellan 17 och 20, vi hade väldigt trevligt även om det som blivit grillat skulle föreställa fläskfilé men snarare såg ut som forkolnade träbitar. Efter denna trevliga stund då jag drack kranvatten var det dags att jobba, det funkade bra och alla, inklusive jag själv, hade trevligt vid bordet. Resultatet blev också bra roligt nog. Efter en kväll på jobbet gick jag hem och böt om och sedan gick jag till efterfesten sambon var på men alla var så slitna så vi stannade bara en timma, jag hann med en öl. Nu ligger jag här i soffan och önskar mig fotmassage för fulla muggar men inte kommer det någon som masserar, önskningar hjälper inte till mycket. Men min lördag var jättebra på alla sätt, som en gott och blandat påse!

Nu ska jag försöka prata med sambon, om han inte somnat..
//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ikväll

Nu kollar jag på Kid vs. Kat, underbart! Visas på disney xd som all övrig tid suger..
Snart ska vi äta lunch och sen ska sambon grilla, jag kanske ska med. Jag ska nämligen jobba ikväll, eftersom jag är på Pitcher's så börjar jag vid 22 men jag vill ändå vara hemma vid 20 för att hinna duscha av migg ev. grilldoft och göra mig iordning, har ju trots allt inte jobbat på snart 3 veckor!

Men som sagt får vi se hur det blir med grillningen, kanske stannar hemma för enkelhetens skull..
//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ensam

Sambon är inte hemma än, han skulle och spela. Nog för att jag känner mig lite ensam och kall men han måste också få ha roligt. Jag tror det är lättare för honom att ha roligt när han inte har mig att hålla koll på, vilket är synd för jag vill kunna gå med honom och hans kompisar ut utan att han oroar sig. Jag vill kunna gå ut överhuvudtaget utan att han oroar sig över om någon hoppar på mig men det kommer inte vara så, han bryr sig om mig och jag är glad över det. Annars hade nåt varit fel, om han inte brytt sig alltså.

Men det är ändå tråkigt att vara ensam och vänta och sedan bli ringd och få höra att han ska spela. För oavsett om han vill eller inte så tar det längre tid än han tänkt eftersom han har roligt. Tiden går så fort då! Jag gör samma sak själv..

//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hälsa på..

Idag har jag inte haft så ont, blir alltså bättre och bättre.
Jag åkte på stan en sväng igår, köpte en matta och en insats till soffan som gör den till bäddsoffa.
Jag är riktigt nöjd faktiskt, mattan var billig och insatsen till soffan hade jag och sambon pratat om länge, nu är det bara ett nytt sofföverdrag som behövs!

Idag har jag varit hos mamma en sväng, mormor och moster och deras män samt en av mina kusiner är där och hälsar på nu under påsk så vi åt lite och pratade. Jag fick lite presenter också, ett set med kopppar, skedar och kopp underlägg/fat av mormor, jättefint. Sedan fick jag en blomma och en kruka att ha den i, krukan hade dessutom kycklingben och fötter, jättesöt! Ska bara försöka hålla blomman vid liv.

Jag kom hem igen vid 22 och då var min sambo borta på party så jag har varit ensam hemma sedan dess, han skulle ut på stan en sväng så han kommer väl hem om någon timme. Hoppas han gillar hur mattan ser ut på plats! Nåja, ska se om jag hittar nåt på tvn att titta på annars får jag hitta på nåt annat..

//Sanna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()