NY BLOGG

Nu finns jag på http://lehrrap.cherryblogg.se/ i stället, trivs så bra med deras redigeringsverktyg så det finns inte.

*HAPPY*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förväntningar

Happ, fick inloggning till nya bloggen idag, men lösenordet var fel så jag får vänta ytterligare. Men det löser sig nog. Jag har i alla fall lämnat in examinationen och allt för förra delkursen är inne. Jag känner mig nöjd med mig själv och ska lägga mer kraft och planering på denna delkurs. Jag har höga förväntningar på just denna delkurs, ser fram emot att gå den och tror att jag kommer lära mig mycket och få mer intressanta tankar och funderingar kring specialpedagogik. Så taggad!

I övrigt finns väl inte mycket att säga, jag har det bra och ska hämta ut ett paket imorgon, massa MK grejjer har jag då =) Men just nu kartlägger jag mig själv och mina utvecklingsmöjligheter. Det, om något, är spännande. Att våga se sig själv från alla håll och vinklar.

//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Idag har jag gjort nästan ingenting. Eller.. ganska mycket egentligen. Jag fixade lysen på cykeln, målade naglarna, har fixat trådlösa nätverket (var en felvald post i modemet) och hälsat på mitt ex. Hos honom letade jag igenom vinden och lägenheten efter ett hyllplan som jag inte hittade men däremot hittade jag en kartong som var min. Synd att man inte har bil och körkort i det läget, jag fick inte med mig min hårdisk heller, den fick han låna under veckan iom att han inte orkade sätta upp min gamla dator och krångla med den ikväll (skulle han tänkt på innan tycker jag :P) . Sen har jag skrivit till lite grejer i examinationsuppgiften så allt som ska finnas med enligt kursmålen finns med, utom litteraturen då som jag ska kolla på imorgon på morgon.

Imorgon hoppas jag också på att få greja med nya bloggen och börja skriva där, jag tror det blir superbra! Nu ska jag dricka lite kaffe, äta lite godis och kolla på tv tror jag, om det finns något att se..
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyse

Idag måste jag fixa cykellysena. Måste vara lite kreativ bara. Tar nog inte bara med mig skruvmejseln utan även skiftnyckeln ner idag, så jag kan bända lite med den.. När jag gjort det måste jag sätta mig med examinationen igen, och kolla av det jag skrivit mot det som det står att jag ska kunna, ganska iktigt tycker jag! Annars kanske jag får göra om. Nu har jag aldrig behövt göra om en så 'viktig' inlämning mer än efter opponering men det är ju meningen att man ska göra om då.

Tänkte att jag skulle diska sedan också, får se vad det blir efter cykellyset. Däremot börjar jag bli otålig vad gäller info om bloggen, jag vet att det inte kommer något nu under helgen iom att kontoret inte är öppet då men ändå!
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

03.36

Gjort en trevlig kväll på Ankan, hade lite stökigt en stund men överlag var det väldigt trevligt. Nu ska jag sätta mig med examinationen en stund, den ska ju in på måndag och jag har inte gjort något på den, inte ens en rubrik. Men  man måste ju börja någonstans! Sen känner jag att jag misskött mig denna kurs, jag har inte köpt några böcker alls. Men detta resulterar också i att jag måste vara på uni 8 för att kolla igenom böcker på måndag. Inte alls superkul men planerar man dåligt får man lida, det märks!

Imorgon bär det av till exet för att hämta lite data från min förra stationära dator som han fick men vi förde aldrig över något då, sen ska jag leta igenom vinden och lägenheten efter mitt hyllplan till vitrinskåpet. Det hyllplanet behöver jag verkligen nu! Sen ska jag försöka sova i vettig tid på natten till måndag, hade jag tänkt i alla fall. Vem vet hur det blir. Och jag ska fixa lyse på cykeln, en stor fördel nu när det börjar bli mörkt! I övrigt händer inte så mycket mer under helgen, jag ska försöka diska imorgon också, men det får bli ett åtagande för då. Nu ska jag skriva något vettigt sen blir det kvällen.

//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

20.09

Nu har jag diskat, lagat mat, ätit och fixat matlådor till nästa vecka. Känner mig lite duktig faktiskt. Jag ska se till att bli i ordning nu och sen får vi se om jag hinner grejja med cykellysena, jävla krångel det skulle vara då =/

Nåja, Ankan ikväll, vi kankse ses!
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oktober

Jag missade ju helt att uppmärksamma att det var ny månad igår! Och att 50-öringarna nu är borta (ingen tyst minut krävs för dessa små). Men jag kom på en grej; Jag jobbar halloween. Som många av er vet så gillar jag att klä ut mig och jag hade sett fram mot detta men icke. Sen har dom maskerad på Campus nästa vecka men där kan jag inte vara med heller, jag jobbar =/ Det är enda nackdelen med mitt jobb, att jag missar många roliga fester. Men å andra sidan har jag inte råd heller så det är väl inte så hemskt ändå.

Nu ska jag ner och sätta fast mina cykellysen!
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sova, vakna, det funkar inte som det ska ^^

Phu, vilken dag! Började med att Giron väckte mig 4.45 imorse genom att massera mitt ansikte med sina klor och bita mig i näsan. Han är bra omtänksam som ser till att jag kommer upp när jag verkligen måste ^^ Jag skulle ändå upp 5.15 så det var ingen större fara. I alla fall bar det så småningom iväg till vfu skolan för en sista dag på just den avdelningen för denna termin, fredagar är bäst! Med alla kramar, fredagsfika och allt mys så är allt som kan hända under en vecka i skolan/förskolan värt mödan om man säger så! Helt underbar dag idag. Så när jag slutat (gick 8-15.30) ringde min styvfar och undrade om det var så att han, mormor och mormor man skulle hämta mig, dom var i stan. Självklart åker jag gärna bil så det fick bli hans alternativ. På vägen hem kom ambulans, brandbil och polis och körde om oss och det visade sig att det var i mitt garage något hänt! Någon hade blivit pårullad av en bil och blivit fastklämd =S

När mitt sällskap väl åkt hem tog jag en tupplur, som så klart råkade bli 45 min för lång (1 tim och 45 min ist för 1 tim bara) och jag fick en sån shock när jag vaknade att jag blev pigg på en gång! Dessutom hade jag hela dagen trott att jag skulle jobba på Ankan och börja 22.00 men när jag väl vaknat till dubbelkollade jag bara för att och nog tusan skulle jag vara på Harrys och börja 21.00, panik! Jag gjorde mig i ordning och gick så fort jag kunde och när jag kom ut kom jag på att cykeln stod vid torget så jag kunde inte cykla bort, sen gick jag till busshållplatsen och där visade det sig att bussen gått 10 min innan och inte skulle gå igen förrän efter 20 min och då skulle jag bli senare än jag ville (jag gillar att ha gott om tid på mig) så det blev powerwalk in till jobbet idag.

När jag väl var på jobbet hade jag inte särskilt mycket att göra men jag hade många att titta på i stället, och sen tog jag med cykeln på vägen hem så nu står den här om jag behöver den =) Nu är jag mest trött och ska försöka varva ner med lugn musik.

Ha det bra så länge!
//Sanna

Permalink Funderingar Kommentarer (0) Trackbacks ()